Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vypracované ruce

Kolmé veslování

 

 

Postavte se na cvičební gumu s nohama rozkročenýma na šířku boků, lehce pokrčte kolena. Uchopte do každé ruky jeden konec gumy a paže ponechejte volně podél těla. Záda držte zpříma.

Nyní natahujte oba konce cvičební gumy pokrčováním rukou směrem vzhůru před hrudníkem. Lokty zvedejte nahoru, ne však výše než ramena. Opakujte 25krát.

kolme-veslovani.jpg

 

 

Stahování ramen

 

Posaďte se s chodidly na zemi, vzdálenými od sebe na šířku boků. Stehna a lýtka tvoří pravý úhel. Nakloňte se vpřed a záda držte rovně. Do rukou uchopte činky s palci směrem k tělu a držte je natažené rovnoběžně s tělem.

Poté paže mírně pokrčte a pomalu zvedejte činky vzad, maximálně však do výše ramen. V mezní poloze vydržte dvě vteřiny, povolte a ruce vraťte do původní polohy.

Opakujte 15krát.

stahovani-ramen.jpg

 

 

Zvedání paží do stran

 

Postavte se zpříma s lehce pokrčenými koleny a chodidly od sebe na šířku boků. Alespoň jednou nohou přišlápněte cvičební gumu. Paže nechejte volně podél těla, každou rukou uchopte jeden konec gumy, dlaně otočte k tělu a napněte břišní svaly.

Nyní zvedejte paže upažením do výše ramen, dlaně směřují dolů. Paže úplně nepropínejte. Chvíli vydržte a poté vraťte do původní polohy.

Opakujte 20krát.

paze.jpg

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář